شرکت تعاونی اگرچه از هفت نوع شرکت های تجاری در قانون تجارت به حساب می آید اما روند ثبت شرکت تعاونی و قوانین آن از قانون تعاونی جمهوری اسلامی ایران تبعیت می کند.
شرکت تعاونی اگرچه از هفت نوع شرکت های تجاری در قانون تجارت به حساب می آید اما روند ثبت شرکت تعاونی و قوانین آن از قانون تعاونی جمهوری اسلامی ایران تبعیت می کند.
شرکت های تعاونی دارای انواع و اقسام متعددی من جمله تولید، توزیع و مصرف می باشند.
لازم به توجه است شرکت های تعاونی دارای انواع دیگری نیز هستند؛ به عنوان نمونه برخی از آن ها موضوع فعالیتی در خصوص ارائه اعتبار دارند.
دستور العمل های اجرایی ثبت شرکت تعاونی در مقایسه با سایر شرکت های تجاری کاملا متفاوت است روند و تشریفات مختص به خود را دنبال می کند.
به همین منظور پیشنهاد می شود تا متقاضیان این امر را به متخصص این حوزه بسپارند.
ثبت اینگونه از شرکت ها نیز از طریق سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به نشانی irsherkat.ssaa.irدنبال می شود.
پس از ورود به سامانه و انتخاب نوع شرکت باید به ترتیب اطلاعاتی نظیر حق توکیل، نشانی شرکت، اطلاعات هویتی اشخاص، اساسنامه و... را به صورت دقیق در سامانه عنوان نمایید.
متقاضی می تواند 5 نام به صورت پیشنهادی در سامانه عنوان نماید تا به ترتیب الویت یکی از این پنج نام واجد الشرایط مورد تایید قرار گیرد.
پس از آن باید تمامی مستندات من جمله اوراق ثبتی، اساسنامه، وکالتنامه وکیل، مجوز ها در صورت لزوم به همراه سایر ضمائم به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری از طریق پست تسلیم شود.
پس از بررسی توسط کارشناسان اداره ثبت شرکت ها، در وضعیتی که تمامی اصول و قوانین مربوطه رعایت شده باشد، مورد قبول واقع می شود.
در نهایت پس از پرداخت هزینه های قانونی و روزنامه رسمی و کثیر الانتشار، آگهی تاسیس منتشر خواهد شد.
موسسه تدبیر توسعه عرفان با بهره مندی از وکلای پایه یک دادگستری در حوزه های مختلف، تمامی خدمات ثبتی و حقوقی را توسط متخصص آن ارائه می دهد.
متقاضیان برای دریافت مشاوره رایگان می توانند از طریق راه های ارتباطی و یا شماره زیر با ما در تماس باشند.
قانون موضوع پیچیدهای است. و اگر آن را نادیده بگیرید؛ ممکن است دچار مشکل شوید. بگذارید ما به شما کمک کنیم.