ثبت موسسه آموزشی از جمله فعالیت های سودمند در عصر امروزه می باشد که نظر بسیاری از سرمایه گذاران را به خود جلب نموده است. به طور کلی موسسات متشکل از حداقل دو شخصیت اعم از حقیقی و یا حقوقی می باشند که به قصد انتفاع و یا غیر از آن به ثبت می رسند.
در ادامه متقاضیان را با ثبت موسسه آموزشی، انواع آن، شرایط و ضوابط ثبت، مدارک، مراحل و موارد اصولی راجع به این نوع از شخصیت های حقوقی آشنا می نماییم.
انتخاب نوع شخصیت بر حسب فعالیت، تعیین حداقل میزان سرمایه، هدف از فعالیت و… از جمله مواردی است که صاحبان کسب و کار را ملزم به اخذ مشاوره تخصصی می نماید. بنابراین می توانید برای دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه عرفان، از طریق شماره مربوطه و یا شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید.
برای آنکه مطمئن شوید فعالیت شما نیاز به ثبت موسسه غیر تجاری ندارد، پیش از هر اقدامی مقاله مربوطه رادر وبلاگ موسسه حقوقی عرفان مطالعه فرمایید.
موسسات آموزشی بر حسب هدف خود از فعالیت، در حالت کلی به دو نوع تقسیم می شوند:
در این حالت حتی در صورتی که تاسیس این موسسات در کنار هدف اصلی شان، برای شرکاء آن سود به دنبال داشته باشد، باز هم جزو این دسته خواهند بود.
ثبت هر یک از انواع موسسات آموزشی دارای ضوابط و شرایط خاصی می باشد که متقاضی ملزم به رعایت آن است اطلاعات ناقص و عدم آگاهی از قوانین ثبتی سبب می شود تا متقاضی زمان و هزینه خود را هدر دهد لذا پیشنهاد می شود تا این امر را به متخصصین حوزه مربوطه بسپارید.
رعایت حداقل ها در امور ثبتی از اهمیت بالایی برخوردار است به عنوان نمونه حداقل سرمایه برای ثبت موسسه یک میلیون ریال می باشد.
همچنین توجه داشته باشید که موسسه آموزشی باید حداقل از دو عضو تشکیل شده باشد.
موسسات آموزشی انواع متعددی دارند و ممکن است در برخی موارد نیاز به ارائه مدارک دیگری نیز باشد. این مسئله در نهایت از سوی مرجع مشخص و نقص یابی می گردد.
در این قسمت مدارک مورد نیاز برای تاسیس موسسه آموزشی را ذکر می کنیم که عبارت است از:
نکته: لازم به ذکر است مدارک فوق پس از تنظیم و گردآوری باید به امضاء شرکاء برسد.
نکته: در حالتی که هر یک از شرکا، شخصیت حقوقی باشند، می بایست معرفی نامه با درج تاریخ و شماره نامه نیز به مدارک ضمیمه شود.
برای ثبت موسسه آموزشی به صورت رسمی و فعالیت قانونی، پیش از هر چیزی ملزم به اخذ مجوز می باشید.
این جواز می تواند از وزارت علوم و یا مراجع دیگری باشد لذا باید بر حسب مورد مجوز مربوطه را ضمیمه به پرونده نموده و به اداره ثبت تسلیم نمایید.
موضوعات و مواردی در خصوص ثبت موسسات آموزشی وجود دارد که قانونگذار با توجه به گستره فعالیتی، هدف از فعالیت و وضعیت مالکیت آن، آنرا طبقه بندی کرده است.
برخی از موسسات آموزشی که نیاز به اخذ مجوز دارند عبارتند از:
مراحل ثبت موسسات آموزشی در مرجع ثبت به ترتیب ذیل می باشد که عبارتند از:
برای ثبت موسسه آموزشی باید موراد بسیاری را از جمله موضوع اساسنامه، سرمایه، تعداد شرکا و … را بررسی کرد چرا که برای هر موسسه آموزشی متفاوت است. همچنین هر چه موضع اساسنامه طولانیتر باشد با تعداد موسسان بیشتر باشد، هزینه افزایش پیدا میکند. از دیگر هزینهها میتوان به هزینههای پرداختی برای روزنامه و … نیز اشاره کرد ولی حداقل مبلغ لازم جهت پرداخت ۶۰۰ هزار تومان می باشد.
ثبت موسسه آموزشی و کلیه شرکت های تجاری در داخل و خارج از کشور در موسسه عرفان توسط وکلا و کارشناسان خبره این حوزه صورت می گیرد. متقاضیان می توانند برای بهره مندی از این خدمات و دریافت مشاوره رایگان از طریق شماره ۸۸۵۴۷۸۶۰ با متخصصین موسسه در تماس باشند.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن