ثبت شرکت اعتبار ویژه ای به شرکت می بخشد. تمایل همکاری با شرکت در افراد افزایش می یابد. در واقع ثبت یک شرکت روشی برای بررسی و پژوهش است که مسئول کار به آن می پردازد و مشخص می کند که مقررات و دقت لازم برای ایجاد شخصیت حقوقی انجام شده است. هر زمان شرکت به ثبت رسید تمامی قراردادها برای اعضا رسمی است و نباید از این قوانین بی اطلاع باشند. با ما در ادامه این بخش از نوشتار همراه باشید تا با همه آنچه که برای ثبت یک شرکت صرفه نظر از نوع آن لازم است آشنا شوید. پیش از هرچیز اطلاعاتی را در خصوص شیوه های ثبت در اختیارتان قرار می دهیم.
درباره راه های ثبت یک شرکت چه می دانید؟ شناخت تمام قوانین حقوقی که حکم اصلی در شرکت ها را دارند قدم اول برای احداث و ثبت شرکت می باشد. اگر هدف شما احداث یک شرکت است با انتخاب درست اعضای شرکت، اهداف شرکاء در آینده، میزان مسئولیت و نوع فعالیت شرکاء، قالب و شکل اصلی شرکت را تعیین می کند. ویژگی های عمومی شرکت ها در زیر شرح می شود:
به طور کلی اعضای تشکیل دهنده شرکت سهامی عام ۵ نفر است و سهم هر کدام حداقل باید ۵۰۰ هزار تومان باشد. تعداد مدیران با تعداد اعضا یکی است یعنی همان ۵ نفر مدیر هستند. مسئولیت هر کدام بسته به سهم او در شرکت متفاوت است.
باید گفت شیوه های ثبت شرکت سهامی خاص تقریبا شبیه سهامی خاص است. با این تفاوت تعداد اعضای آن کمتر و حداقل ۳ نفر است و سرمایه آنها ۱۰۰ هزار تومان است. درنتیجه تعداد مدیران همان ۳ نفر است که بسته به سهم شان در شرکت مسئولیت آنها تغییر می کند.
شرکت با مسئولیت محدود همان شرکت سهامی خاص است که معمولا با ۲ نفر عضویت و یک یا دو نفر مدیر تشکیل می شود. برای سرمایه محدودیتی ندارد. مسئولیت هر کدام بسته به سهم الشرکه بودن آنها در شرکت است.
به طور کلی تعداد اعضای شرکت مختلط سهامی ۲ نفر است. محدودیتی برای سرمایه نیست. تعداد مدیران یک یا دو نفر است. مسئولیت اعضای ضمانت شده نامحدود و اعضای سهامی مقدار مبالغ اسمی هر فرد است.
اعضای تشکیل دهنده شرکت مختلط غیر سهامی ۲ نفر است،محدودیتی برای سرمایه نیست. تعداد مدیران یک یا دو نفر است. مسئولیت اعضای ضمانت شده نامحدود و اعضای سهامی بسته به سهم الشرکه هر عضو مشخص می شود.
معمولا اعضای شرکت تضامنی ۲ نفر است. برای سرمایه هیچ محدودیتی وجود ندارد. تعداد مدیران یک یا همان دو نفر است. مسئولیت آنها محدود نیست و هر کدام مسئولیت تمام و کمالی در قبال شرکت دارند.
معمولا تعداد عضویت شرکت نسبی نباید از دو نفر بیشتر باشد. سرمایه حد و مرزی ندارد. تعداد مدیران یک یا دو نفر است. مسئولیت اعضا بسته به سهم الشرکه متغیر است.
به طور کلی شرکت تعاونی اعضای آن ۷ نفر است. برای سرمایه محدودیت نیست. تعداد مدیران از ۳ نفر شروع می شود و ممکن است ۷ نفر باشد. مسئولیت هر عضو بسته به سهامی بودن تغییر می کند و مقداری مبلغی اسمی که سهم آن است بستگی دارد. همچنین مسئولیت فرد با توجه به غیر سهامی بدون آن و بسته به تراز اعضا در اساسنامه تغییر می کند.
لازم به ذکر است که بعد از انتخاب صنف شرکت و مشخص کردن اعضای آن، نوبت به فراهم مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت است. مدارک مورد نیاز هر شرکت با هم متفاوت است که به آن اشاره می شود.
مدارک لازم و ضروری جهت ثبت شرکت سهامی خاص به شرح زیر می باشد:
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن