توصیهی همهی مشاوران برندینگ آن است که خیلی زود اقدام به ثبت برند کنید. این کار کمک میکند در آینده به مراتب سادهتر از حقوق نشان تجاری خود دفاع کنید. اما برای شدنی بودن این کار علامت تجاری باید همهی ویژگیهای قانونی لازم را داشته باشد. این ویژگیها شامل موارد زیر میشود:
علامت تجاری باید از خلاقیت و نوآوری برخوردار باشد. این یعنی نمی توان نشانی را ثبت کرد که مشابه و کپی علائمی باشد که در حال حاضر ثبت شده است. برخی از افراد با افزایش یا کاهش یک حرف یا یک شکل کوچک به اشکال قبلی مدعی ثبت علامت تجارتی می شوند که در این حالت متصدی ثبت ضمن رد آن مانع ثبت علایم تکراری میشود. استناد و ادعای چنین مدعیانی این است که علامت پیشنهادی عین علامت قبلی و مستعمل نیست لیکن باید توجه داشت که علامت و طرح پیشنهادی نباید در مشاهده و نگاه افراد غیر متخصص، تداعی کننده علامت ثبت شده قبلی باشد ولو اینکه از منظر اثبات، عین علامت قبلی تلقی نشود.
علایم تجاری باید از صداقت، شفافیت و روشنی و وضوح برخوردار باشند.یعنی علامت تجاری باید به شکلی طراحی، ترسیم و تعیین شود که موجب خطا، اشتباه، فریب و گمراهی مخاطب و مشاهده کننده نگردد. بدیهی است متصدی ثبت از ثبت طرح ها و نشان هایی که آرم و علامت شرکت و موسسه دیگری را تداعی نمایند خودداری به عمل میآورند.
علامت تجاری یک شرکت باید در میان نشان دیگر شرکت های مشابه متمایز و قابل تشخیص باشد و توسط افراد عادی به آسانی تمیز داده شود.
مواردی که یاد شد ویژگیهاییست که قانون برشمرده است و در ظاهر ساده و قابل فهم هستند اما گاه ظرافتها و ریزهکاریهایی دارد که افراد عادی نمیتوانند به آن تسلط داشته باشند. به این خاطر توصیه مؤکد آن است که برای ثبت برند و بررسی این موضوعات حتما از مشاوران برندینگ و وکلای تخصصی این حوزه راهنمای بگیرید.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن