افزایش سرمایه از محل آورده نقدی از جمله رایج ترین روش های افزایش سرمایه شرکت سهامی می باشند که شرایط و ضوابط خاص به خود را دارند.
در این مقاله قصد داریم در رابطه با افزایش سرمایه نقدی، وجوه افتراق افزایش سرمایه نقدی با افزایش سرمایه از طریق مطالبات حال شده، مدارک مورد نیاز، مالیات، قوانین، مراحل ثبت صورتجلسه و مواردی از این قبیل بپردازیم.
افزایش سرمایه از طریق آورده نقدی با واریز وجه نقد به حساب شرکت صورت می پذیرد. به این صورت که نامه بانکی خطاب به اداره ثبت شرکت ها تنظیم می شود و تمامی اطلاعات مربوطه در آن ذکر می شود. این نامه به همراه فیش واریزی به ضمیمه سایر مدارک به اداره ثبت شرکت ها تسلیم می گردد.
برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه تنطیم صورت جلسه افزایش سرمایه و همچنین دریافت نمونه صورت جلسه افزایش سرمایه به مقالات اختصاصی هر موضوع مراجعه کنید.
پیش از تنظیم صورتجلسه از طریق آورده نقدی باید اقدام به تنظیم نامه بانکی و اخذ فیش بانکی پس از پرداخت مبلغ افزایش سرمایه به میزان مطلوب نمایید. با در نظر گرفتن تاریخ نامه اقدام به تنظیم صورتجلسه کنید.
این نوع از افزایش سرمایه در مجمع عمومی فوق العاده تنظیم می گردد. در این جلسه پس از ذکر اطلاعاتی من جمله شناسه ملی شرکت، تاریخ و ساعت جلسه، تعیین هیئت رئیسه با رعایت ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون تجارت به تصمیم مجمع یعنی افزایش سرمایه پرداخته می شود .
لازم به ذکر است میزان دقیق افزایش سرمایه، نوع سهم، نام بانک و شعبه مربوطه و شماره فیش بانکی نیز باید عنوان گردد.
پس از مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری با وارد نمودن شناسه ملی و نوع شرکت در بخش ثبت تغییرات شرکت می توانید متناسب با نوع تغییرات مورد نظر با رعایت مفاد قانونی اقدام به ثبت قانونی تصمیم مورد نظر نمایید.
مراحل سامانه ثبت شرکت ها را باید گام به گام و با دقت تکمیل نمایید. چنانچه اطلاعاتی من جمله تاریخ، ساعت و نوع مجمع، وضعیت حق توکیل، نوع تصمیم و … را باید متناسب با مجمع عنوان کنید.
اطلاعات هویتی اعضاء هیئت مدیره و سهامداران قسمت بعدی این پروسه است که بعد از آن سمت هیئت رئیسه در جلسه را نیز باید متناسب با اطلاعات مندرج در صورتجلسه انتخاب کنید.
در انتها باید صورتجلسه را در سامانه بارگذاری کنید و با اخذ رسید پذیرش به همراه سایر مدارک به اداره ثبت شرکت ها از طریق پست ارسال نمایید .
پس از ارسال تمامی مدارک در پوشه مخصوص ثبت تغییرات شرکت، باید در انتظار بررسی توسط کارشناسان اداره باشید. در این صورت سه حالت، رد پرونده، نقص پرونده، تایید پرونده پیش می آید.
در وضعیتی که رد شده باشد باید تمامی مراحل را از ابتدا از سر گرفت و اگر نقص پیش آید، پس از رفع نقص پرونده مراحل از سر گرفته می شود.
اگر پرونده مورد تایید اداره واقع گردد، پس از پرداخت هزینه های قانونی و هزینه های مربوط به روزنامه رسمی و کثیر، با تحویل پیش نویس آگهی به اداره ثبت شرکت ها که از سامانه دریافت کرده اید می توانید اصل آگهی را اخذ نمایید.
افزایش سرمایه از طریق مطالبات حال شده به این معناست که سهامداران پس از افزایش سرمایه به هر میزان سهمی که به شرکت وارد کنند، طلب کار خواهند شد.
صورتجلسه با تصمیم افزایش سرمایه از محل مطالبات حال شده نیز پس از ذکر اطلاعاتی من جمله تاریخ مجمع، نوع مجمع و … باید به پیشنهاد هیئت رئیسه برسد و پس از قرائت گزارش توجیهی بازرسین در خصوص افزایش سرمایه تصویب گردد که سرمایه شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران و اشخاص طلب کار (از طریق صدور سهام جدید) افزایش پیدا کند .
لازم به ذکر است در هر دو روش مذکور الزاماً باید در صورتجلسه تعداد سهام قبل و بعد افزایش سرمایه مشخص گردد. البته در افزایش سرمایه از طریق مطالبات، میزان طلب نیز باید عنوان شود.
موسسه عرفان با بیش از ۱۵ سال سابقه خدمت رسانی در داخل و خارج از کشور، در گستره حقوقی و ثبتی توانسته است همواره رضایت متقاضیان را به خود جلب کند.
جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان در مورد افزایش سرمایه از محل آورده نقدی، مطالبات حال شده و سایر امور حقوقی از وکلا و کارشناسان مجرب موسسه حقوقی تدبیر توسعه عرفان، می توانید از طریق راه های ارتباطی و یا با شماره ۸۸۵۴۷۸۶۰ در ارتباط باشید .
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن