همه ما مطمئنا برای افرادی کار کردهایم که نه قدردان زحمتها و تلاشهای ما بودهاند و نه برخورد درستی در هنگام کار با ما داشتهاند و به خاطر همین دلایل است که رابطه بین کارفرما و کارگر با مشکلاتی رو به رو میشود. شکایت از کارفرما موضوعی است که معمولا در این مواقع مطرح میشود. اما نحوه شکایت از کارفرما چگونه است؟
بدون شک شکایت کردن از کارفرما کار چندان آسانی نیست و نیاز به سپری کردن مراحل و ارائه دادخواست دارد. عدم آگاهی نسبت به هر یک از موارد و شرایط شکایت از کارفرما میتواند مسیر شما را طولانیتر کند و حتی روند و نتیجه پرونده را به ضرر شما تمام کند. پس بهتر است در گام اول از مشاوران حقوقی کمک بگیرید. موسسه حقوقی عرفان با جمعی از بهترین وکلای رسمی و پایه یک دادگستری در این مسیر همراه شما است.
کار کردن از گذشته تا به امروز بوده اما شکلهای مختلفی به خود گرفته است. کارهای گروهی، شغلهای انفرادی و … از انواع شغلها بودهاند که با گذر زمان و تغییراتی که در زندگی بشر ایجاد شد کارهای گروهی شکل و شمایل دیگری به خود گرفتند. بنابراین افرادی که در عمل تخصص دارند با گروه دیگری کار میکنند و افرادی که دانش و تخصص دارند، آن را در اختیار گروههای دیگر قرار میدهند که معمولا این گروهها توسط کارفرمایان یا کارفرما اداره میشود و بدین ترتیب رابطه بین کارگر و کارفرما تشکیل میشود. در این نوع از کار باید قراردادهایی بین کارفرما و مجری کار بسته شود و هر دو طرف موظف به انجام تعهدات خود هستند.
اما در صورتی که هر یک از طرفهای قرارداد به تعهدات خود عمل نکند، امکان شکایت وجود دارد. البته لازم بدانید نحوه شکایت از کارفرما دارای دشواریهایی است که باید قبل از طرح شکایت با آنها آشنا باشید. به همین دلیل بهتر است با دادن وکالت به یک وکیل متخصص در کوتاهترین زمان به خواسته خود برسید.
نحوه شکایت از کارفرما همانطور که گفتیم مستلزم رعایت شرایط خاصی است و در صورتی که یکی از این شرایط در دسترس نباشد مراحل طرح شکایت و حل پرونده ممکن است با مشکل و دشواری سپری شود. در ابتدا باید هدف و دلیل خود از شکایت را عنوان کنید، شکایت از کارفرما میتواند دلایل مختلفی از جمله عدم پرداخت حقوق، بیمه، اخراج غیرقانونی و … داشته باشد. شما میتوانید با دریافت مشاوره از وکلای موسسه حقوقی عرفان بهترین شرایط شکایت را مهیا کنید تا بتوانید به حق و حقوق خود برسید.
نحوه شکایت از کارفرما همانطور که گفتیم چندان آسان نیست برای طرح شکایت از کارفرمای خود ابتدا باید یک فرم دادخواست تکمیل کنید در این دادخواست شما باید کلیه مطالباتی که از کارفرما دارید را بیان کنید. البته لازم است بدانید در برخی از دادخواستها امکان بیان چند مطالبه به صورت همزمان وجود ندارد. برای مثال اگر شخصی شکایتی در رابطه با بازگشتن به کار دارد، نمیتواند درخواستی همزمان با دریافت سنوات خود مطرح کند. ثبت درخواستها کاملا به صورت اینترنتی و در سامانه اداره کار انجام میشود، همچنین شما میتوانید مدارک و اسناد لازم را به به کمک این سامانه بارگذاری کنید.
بعد از ثبت درخواست، مراجع باید به آن رسیدگی کنند. در این هنگام یک پیام کوتاه برای متقاضی ارسال میشود و شخص باید پنل کاربری خود را بررسی کرده تا از آدرس و ساعت حضور خود اطلاع پیدا کند. همچنین در این هنگام ابلاغیهای برای کارفرما ارسال میشود و این شخص باید در زمان ذکر شده در محل حضور پیدا کند.
مدت زمان شکایت از کارفرما بسته به موضوع شکایت و ادعاهای کارمند متفاوت است. برخی مواقع قانونگذار برای برخی از مطالبات کارگران زمان مشخصی تعیین کرده است ، به طوری که اگر کارگری مطالبات خارج از این مدت را داشته باشد، درخواست وی توسط مراجع ذیصلاح دفتر کار مورد رسیدگی قرار نمیگیرد. برای مثال اگر کارگر شکایتی در خصوص اخراج غیرقانونی داشته باشد، تنها میتواند تا یک ماه بعد از اخراج شکایت خود را مطرح کند. در غیر این صورت پرونده به هیچ عنوان مورد بررسی قرار نمیگیرد.
حالا که با نحوه شکایت از کارفرما آشنا شدید، باید از مدارک مورد نیاز این کار نیز اطلاع داشته باشید. در صورتی که مدارک و اسناد کافی برای ارائه و نداشته باشید، شکایت شما به هیچ عنوان مورد بررسی قرار نمیگیرد. از دیگر مدارک مورد نیاز میتوان به فیشهای واریز حقوقی، لیست پرداخت بیمه و …اشاره کرد. در بسیاری از موارد ممکن است کارگر به دلیل نداشتن مدارک کافی از طرح شکایت از کارفرما صرف نظر کند، در صورتی که ممکن است همچنان یک راه وجود داشته باشد و در این نقطه است که الزام مشاوره گرفتن با وکیل مشخص میشود.
نحوه شکایت از کارفرما کاری نیست که بتوان آن را در مدت زمان کوتاه و بدون داشتن اطلاعات به سرانجام رساند. در مرحله اول باید رابطه بین کارگر و کارفرما ثابت شود بعد از آن نوبت به جمعآوری مدارک و اسناد میرسد که برای اثبات مطالبات به آنها نیاز است در نتیجه کارگر باید از حق و حقوق خود اطلاع داشته باشد به همین دلیل است آشنایی با علم حقوق اهمیت زیادی دارد. اما میدانید که طرح شکایتهای حقوقی بهتر است توسط افراد متخصص مطرح شود. بهترین کار کمک گرفتن از وکیل مجرب و متخصص در این زمینه است. شما با واگذار کردن تمامی امور به دست وکیل میتوانید در کمترین زمان به خواسته خود برسید.
نحوه شکایت از کارفرما و تهیه اسناد و مدارک کار چندان آسانی نیست به همین دلیل بهترین پیشنهاد ما به شما مشاوره گرفتن قبل از انجام هر کاری است. موسسه حقوقی عرفان با سالها تجربه در بیشترین زمینههای حقوقی میتواند گزینه خوبی برای مشورت گرفتن باشد. این مجموعه با به کارگیری وکلای رسمی و پایه یک دادگستری به شما در روند انجام پرونده و رسیدن به نتیجه دلخواه کمک میگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان این موسسه در ارتباط باشید.
در چند روز گذشته، گزارشهایی درباره یک پرونده تجاوز در کرمانشاه منتشر شده است که بر اساس آن، چهار جوان به جرم تجاوز به یک دختریاسوجی متهم شده&zwn
ادامه خواندنهزینه های ثبت علائم تجاری در قانون مالکیت های صنعتی مصوب سال خرداد ماه 1403 افزایش چشم گیری داشته است که در مقایسه با قانون قدیم در حدود 1200 درصد افز
ادامه خواندنهیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندن