یکی از قراردادهایی که هر کارفرما و کارمند یا کارگری و کارپذیری با آن درگیر میشود قراردادهای کاری و استخدامیست. چه بخواهید در جایی استخدام شوید یا کاری را بپذرید و چه در مقام کارفرما بخواهید فرد یا افرادی را در یک پروژه به کار گیرید لازم است نکات حقوقی این نوع قراردادها را بدانید. گاهی اوقات یک کلمه میتواند آیندهی توافقان را تغییر دهد.
قرارداد، توافق بین دو یا چند شخص برای ایجاد آثار حقوقی است. قراردادها اصولاً به دو صورت شفاهی و کتبی به همراه دو شاهد اتفاق میافتند؛ اما در این بین قراردادهای کتبی از سندیت بیشتری برخوردار است.
قرارداد کار و استخدام نیز به توافقی میگویند که بین یک شخص با یک یا چند شخص حقیقی، شرکت (حقوقی) یا نهادها و سازمانها به جهت انجام کار و وظیفهای در مدت زمانی معین صورت میگیرد.
قراردادهای استخدام طبق قانون کار منعقد میشوند و این نوع قراردادها با عناوین مختلفی مانند قرارداد کار، قرارداد استخدام، قرارداد کار موقت، قرارداد کار دائم و… نامگذاری میشوند. البته به جهت رعایت اصول قرادادنویسی بهتر است قراردادها در حضور یک وکیل امضا شوند.
در مطالب بعدی نکات دیگری از قراردادهای استخدامی و کاری را خواهیم گفت. در نظر داشته باشید اگر میخواهید قرارداد مهمی را به عنوان کارفرما یا کارپذیر بنویسید حتما لازم است با یک وکیل خبره در خصوص متن آن مشورت کنید. بسیاری از سوء تفاهمهای مدیریت منابع انسانی با قراردادهای محکم و دقیق قابل پیشگیری است. در این خصوص میتوانید از وکلای موسسهی حقوقی تدبیر توسعهی عرفان مشاورهی حقوقی دریافت کنید.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن