انحلال شرکت از نوع مسئولیت محدود به دلایل متعددی من جمله ورشکستگی، توافق شرکاء برای اتمام فعالیت شرکت و مواردی از این قبیل صورت می گیرد. در ادامه قصد داریم متقاضیان را با ثبت انحلال شرکت با مسئولیت محدود، مدارک، شرایط و ضوابط، هزینه و کلیه موارد مربوط به انحلال این نوع از شرکت ها آشنا کنیم.
پیش از حدوث ورشکستگی و اقدام به انحلال ناشی از این امر، باید بدانیم که سرمایه از دست رفته را می توان به جای اخذ وام و تسهیلات که بهره قابل توجهی دارند، از طریق ثبت افزایش سرمایه جبران نمایند. متقاضیان می توانند برای دریافت مشاوره تخصصی از کارشناسان ثبت تغییرات موسسه عرفان از طریق راه های ارتباطی با در تماس باشند.
شرکت مسئولیت محدود با اجتماع حداقل دو نفر و برای امور تجارتی تشکیل می شود که سرمایه شرکت به سهام تقسیم نمی گردد.
در این نوع از شرکت ها، هر یک از شرکاء به میزان آورده خود در شرکت در سود و زیان با هم شریک هستند و ثبت انحلال این شرکت ها نیز در مجمع عمومی فوق العاده عملی می شود.
بنابر هر دلیلی که شخصیت حقوقی منحل شود، باید برای آن نماینده (مدیر تصفیه) در نظر بگیریم.
مدیر یا مدیران تصفیه در حکم قائم مقام شرکت به حساب می آیند که در این حالت قانون گذار آنرا بر حسب مورد به عنوان نماینده قضائی از جانب تاجر ورشکسته دانسته است.
ثبت انحلال اشخاص حقوقی در بردارنده اصول خاصی بوده و نیازمند به دانش حقوقی کافی در این خصوص می باشد؛ لذا پیشنهاد می شود این امر را به متخصصین این حوزه بسپارید.
انحلال شرکت با مسئولیت محدود دارای شرایط و ضوابطی است که در صورت رخ دادن آن ها شرکاء اقدام به این امر می نمایند که بنابر ماده ۱۱۴ ق.ت عبارتند از:
بر حسب مورد مدارک و ضمائمی برای انحلال شرکت ها نیاز است که در حالت کلی مدارک مورد نیاز انحلال شرکت مسئولیت محدود به شرح ذیل می باشد:
صورتجلسه انحلال شرکت با مسئولیت محدود باید در مجمع عمومی فوق العاده تنظیم شده باشد.
لازم به ذکر است صورتجلسه انحلال لزوما باید در سربرگ شرکت تنظیم گردد و به امضاء تمامی شرکاء نیز رسیده باشد.
در اینجا نمونه صورتجلسه انحلال شرکت را عنوان کرده ایم که در حالت معمول باید به شرح ذیل تنظیم و تکمیل گردد.
شرکت ….. با مسئولیت محدود به شماره ثبت ….. به شناسه ملی
جلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت فوق در تاریخ ….. راس ساعت ….. با حضور کلیه شرکاء در مرکز اصلی شرکت تشکیل گردید و به اتفاق آراء نسبت به انحلال شرکت به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد .
۱)شرکت منحل گردید و آقا/ خانم ….. به شماره ملی ….. به سمت مدیر تصفیه انتخاب شد و با امضاء ذیل صورتجلسه قبول سمت نمود .
۲) نشانی محل تصفیه به آدرس: ….. به کدپستی: ….. تعیین گردید .
۳)مدیر تصفیه اقرار به دریافت کلیه اسناد، اوراق، مدارک، دفاتر ،دارایی ها و اموال شرکت نمود .
۴ )به مدیر تصفیه آقا/خانم ….. با حق توکیل به غیر وکالت داده شد تا نسبت به ثبت صورتجلسه و امضاء ذیل دفاتر اداره ثبت شرکتها و پرداخت هزینه های قانونی اقدام نماید ضمناً نامبرده صحت امضاء کلیه مندرجات و اصالت امضاء کلیه شرکاء را تأیید نمودند.
محل امضاء شرکاء :
پیرو انحلال شرکت، شخصیت باید اقدام به پرداخت بدهی های مالیاتی نمایند که با مراجعه به اداره مالیات مربوطه و طی روند اداری، این امر صورت می گیرد.
پرداخت مالیات و بدهی ها پس از پایان فعالیت تجاری اشخاص حقوقی یکی از اقدامات ضروری می باشد که نباید آنرا نادیده گرفت.
لازم به توجه است که شخصیت شرکت ها تا پایان روند تصفیه پابرجا می ماند.
هزینه ثبت انحلال شرکت با مسئولیت محدود بر حسب مورد تفاوت هایی دارند و مشتمل بر بخش های متعددی می شود.
هزینه روزنامه رسمی، روزنامه کثیر الانتشار، تنظیم صورتجلسه متناسب و … من جمله قسمت هایی از هزینه ثبت انحلال است که متغیر می باشد لذا برای همه موارد یک هزینه ثابت نمی توان مشخص نمود.
متقاضیان می توانند برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص ثبت انحلال شرکت و کلیه امور وابسته از طریق شماره ۸۸۵۴۷۸۶۰ با کارشناسان مجرب موسسه تدبیر توسعه عرفان در ارتباط باشند.
موسسه عرفان با حذف واسطه ها و بهره گیری از متخصصین این حوزه توانسته است هزینه این خدمات را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن