حق امضا شرکت

حق امضا شرکت

حق امضا شرکت

در شرکت های تجاری اسناد و عقود متعددی وجود دارد که صرفاً دارنده حق امضا شرکت می تواند ذیل آنها را امضا نماید. اوراق عادی و اداری من جمله چک، سفته، بروات، عقود اسلامی و اوراق بهادار و تعهد آورد دو بخش اساسی قابل پردازش در تعیین وضعیت حق امضا می باشد.

  • مدت زمان: حدود 10 روز کاری
  • هزینه ها: بین 3 تا 8 میلیون تومان
  • نحوه ثبت: آنلاین - حضوری
  • مدارک: لیست آخرین سهمادارن وهیئت مدیره شرکت

مشاوره میخوای؟ فرم درخواست مشاوره
حق امضا شرکت

حق امضا شرکت

در شرکت های تجاری اسناد و عقود متعددی وجود دارد که صرفاً دارنده حق امضا شرکت می تواند ذیل آنها را امضا نماید. اوراق عادی و اداری من جمله چک، سفته، بروات، عقود اسلامی و اوراق بهادار و تعهد آورد دو بخش اساسی قابل پردازش در تعیین وضعیت حق امضا می باشد.

وضعیت حق امضا اشخاص حقوقی در اوراق شرکت مانند تقاضانامه و شرکتنامه(برای شرکت بامسئولیت محدود) و اظهارنامه (برای شرکت سهامی) پس از ثبت شرکت، نشان داده می شود.

یک فرد می تواند به تنهایی و یا به همراه اشخاص دیگر در شرکت صلاحیت امضا تمامی یا برخی از اوراق را داشته باشد. تنها و اساسی ترین مسئله حقوقی در تعیین حق امضا شرکت دو لفظ متفقاً و منفرداً می باشد که باید به دقت از آنها در تعیین وضعیت حق امضاء به کار گرفته شود.

تعیین وضعیت حق امضا شرکت

زمانی که می خواهیم به یک شخص صلاحیت امضا تمامی اوراق را بدهیم از لفظ منفرداً به همراه مهر شرکت استفاده می کنیم. موعدی هم که قصد داریم صلاحیت امضا را به دو نفر از اعضا بدهیم باید از لفظ متفقاً در متن حق امضا به کار گرفته شود.

1. صلاحیت حق امضاء برای چند نفر به صورت همزمان متفقاً:

کلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهد آور شرکت از قبیل چک، سفته، برات، قراردادها و عقود اسلامی اوراق بهادار و تعهد آور با امضاء مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره متفقاً به همراه مهر شرکت با معتبر می باشد.

2. صلاحیت حق امضاء برای چند نفر به تنهایی:

کلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهد آور شرکت از قبیل چک، سفته، برات، قراردادها و عقود اسلامی اوراق بهادار و تعهد آور با امضاء مدیرعامل یا رئیس هیئت مدیره منفرداً به همراه مهر شرکت با معتبر می باشد.

استعلام دارندگان حق امضا در شرکت

همانطور که ذکر شد اوراق متعددی وجود دارند و صلاحیت امضاء و رسیدگی به آن با فرد صلاحیت دار است. به همین منظور برای آگاهی از این امر می توانید به سامانه روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایید.

در این درگاه این امکان فراهم است تا با وارد کردن نام یا شناسه ملی شخصیت حقوقی، از تمامی تغییرات من جمله وضعیت حق امضا شرکت استعلام بگیرید.

تغییر حق امضا در شرکت سهامی خاص

حق امضا شرکت

به جهت تغییر حق امضاء در شرکت سهامی، با مسئولیت محدود و سایر شرکت ها با طی روندی یکسان باید اقدام به تشکیل صورتجلسه نمایید.

پیش از این باید بدانیم که هر یک از صورتجلسات برای انجام امری خاص توسط قانون گذار در نظر گرفته می شوند. تغییر حق امضا شرکت در صلاحیت مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده می باشد و رعایت اکثریت عددی نیز در جلسه حائز اهمیت است.

پس از تنظیم صورتجلسه با تصمیم مقتضی باید به سامانه ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و تغییرات مورد نظر را در بخش مربوطه عنوان کنید.

با وارد کردن شناسه ملی شخصیت حقوقی می توان وارد بخش مخصوص تغییرات شوید و با وارد کردن اطلاعاتی من جمله متن صورتجلسه، اعضاء حاضر و... تغییرات مورد نظر را ثبت نمایید.

پس از ثبت اینترنتی در سامانه با تبعیت از آئین نامه های اجرایی و ضوابط باید اقدام به تشکیل پرونده فیزیکی برای امر مقتضی نمود.

پرونده باید در بردارنده مدارکی من جمله دو نسخه صورتجلسه، وکالتنامه وکیل، رسید پذیرش و ضمائمی دیگر بر حسب مورد باشد.

در نهایت پرونده را باید از طریق پست به مرجع ثبت تسلیم نمایید تا تحت بررسی کارشناسان اداره قرار گیرد. در وضعیتی که ایرادی بر آن وارد نباشد پس از انجام پرداختی های قانونی آگهی صادر می گردد.

ثبت تغییرات شرکت در موسسه عرفان

موسسه حقوقی تدبیر توسعه عرفان در کلیه خدمات حقوقی و ثبتی از صفر تا صد پرونده همراه متقاضی می باشد. همچنین با بهره گیری از دانش آموختگان و وکلای متعدد در حوزه های مختلف علم حقوق، این خدمات را به متخصص آن می سپارد.

متقاضیان می توانند برای بهره مندی از این خدمات و دریافت مشاوره رایگان از طریق شماره زیر با متخصصین موسسه عرفان در تماس باشند.

درخواست حق امضا شرکت

قانون موضوع پیچیده‌ای است. و اگر آن را نادیده بگیرید؛ ممکن است دچار مشکل شوید. بگذارید ما به شما کمک کنیم.

وبلاگ

مطالب مرتبط