احتمالا بارها این سوال برای شما پیش آمده است که شماره ثبت شرکت چیست و این شماره چه کاربردهایی دارد و چگونه و کجا می توان شماره ثبت شرکت را استعلام نمود؟ زمانی که مراحل ثبت شرکت کامل انجام میشود اداره مربوط به شرکت شما یک شماره ثبت شرکت به شما تخصیص میدهد.
این شماره اهمیت زیادی دارد و در واقع شرکت شما را با این شماره شناسایی میکنند. معمولا شماره ثبت تابعی از تعداد شرکت هایی است که در آن منطقه ثبتی به ثبت رسیده اند و به همین دلیل ممکن است شماره ثبت یک شرکت با شرکت دیگری که در یک منطقه ثبتی دیگر تاسیس شده است یکسان باشد به همین دلیل سازمان ثبت املاک و اسناد کشور یک شماره یازده رقمی به عنوان شناسهملی اختصاص داده است. که همانند شماره ملی اشخاص است. با کمک این شماره میتوان استعلام شرکت مورد نظر را به آسانی گرفت. در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه دریافت این استعلام و دیگر مزایای شماره ثبت و شناسه ملی شرکت ها آشنا کنیم.
همانطور که گفتیم شماره ثبت شرکت بسیار مهم است و به کمک استعلام شماره ثبت شرکت میتوانید به اطلاعات بسیار خوبی درباره شرکت و نوع فعالیت آن دست پیدا کنید. اما این شماره ثبت دارای مشخصات متفاوتی است که در هنگام ثبت شرکت و دریافت شماره با آن مواجه میشوید. از جمله مشخصات این کد ثبتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
استعلام شماره ثبت شرکت یکی از مهمترین روشها برای مطمئنترین روشها برای اطلاع پیدا کردن از اعتبار یک شرکت است به همین دلیل شماره ثبت شرکت اهمیت بسیاری دارد. زمانی که قصد تنظیم و امضای قرارداد با شرکتی را داشته باشید میتوانید اقدام به استعلام کنید تا از وضعیت فعال بودن شرکت، صحت و … مطلع شوید.
همانطور که گفتیم مهمترین کاری که با ثبت شرکت صورت می پذیرد تخصیص شماره ثبت و کد شناسه ملی به شرکت است. به واسطه این شماره ثبت شرکت شما از مزایای بسیار زیادی برخوردار میشود که تنها با استعلام شماره ثبت شرکت میتوانید به آنها دست پیدا کنید.
برای استعلام شماره ثبت شرکت بهتر است از بهترین و مطمئنترین راه استفاده کنید تا دچار مشکل نشوید. برای پیگیری شماره ثبت شرکت کافی است به سامانه شناسنامه ملی اشخاص حقوقی کشور مراجعه کنید. برای استعلام لازم است یکی از سه اطلاعات زیر را به همراه داشته باشید تا فرایند استعلام به آسانی انجام شود. از جمله این اطلاعات میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
برای استعلام شماره ثبت شرکت همواره نکات بسیار مهمی وجود دارد که باید آنها را در هنگام فرایند جستجو استعلام در نظر داشته باشید. از جمله این نکات میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
لازم به ذکر است در صورتی که قصد داشته باشید جستجو را بر مبنای شخص حقوقی انجام دهید و در صورتی که اطلاعات شخص را ناقص وارد کنید امکان خطا وجود دارد و ممکن است نام افراد و سازمانهای مشابه برای شما نمایش داده شود. به همین دلیل مجبور به بررسی تمامی اسامی و مشخصات میشوید.
با دستیابی به نام کامل و شماره ثبت دقیق و شناسه ملی شرکت می توان به سایت روزنامه رسمی مراجعه نمود و با درج اطلاعات دقیق به دست آمده از شرکت از آخرین تصمیمات وتغییرات شرکت مطلع شد. برای این کار باید به سایت روزنامه رسمی مراحعه و با عضویت در آن در قمست آگهی های قانونی شماره ثبت شرکت و یا شناسه ملی آن را وارد کنید و از تمامی تصمیات شرکت که به اطلاع سازمان ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری رسیده است مطلع شوید
موسسههای حقوقی میتوانند بهترین راهنما برای این فرایند باشند همچنین در صورتی که قصد توافق با شرکت دیگری را داشته باشید میتوانید با استعلام شماره ثبت شرکت و کمک گرفتن از موسسههای حقوقی از اعتبار و مجاز بودن شرکت مورد نظر را بررسی کنید.
همانطور که گفتیم کمک گرفتن از وکلای مجرب و موسسههای حقوقی ( و نه موسسات ثبتی غیر قانونی) یکی از بهترین گزینههای برای استعلام شماره ثبت شرکت واطلاعات خود شرکت است. این مجموعه با کمک گرفتن از بهترین وکلای حقوقی به شما و شرکتتان کمک میکند در کمترین زمان مسیر حقوقی و اداری ثبت شرکت را طی کنید.
علاوه بر استعلام شماره ثبت شرکت و ارائه اطلاعات دقیق شرکت، موسسه حقوقی عرفان در زمینههای دیگر نیز فعالیت میکند. خدمات دیگر این مجموعه شامل تنظیم قرارداد و مجوز، ثبت شرکت، ملکی، مطالبه وجه و … میشود. برای اطلاعات بیشتر از خدمات این مجموعه و مشاوره با وکلای مجرب کافی است با موسسه حقوقی عرفان در ارتباط باشید تا در کمترین زمان بتوانید مشکل خود را برطرف کنید.
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع جلسه ابطال محدودیت ثبت اظهارنامه در ماه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی(شرکت) تشکیل شد و رای به شماره 1065398 صادر نمود
ادامه خواندناعتراض به ثبت علامت تجاری از موارد پیچیده ای است که قانونگذار در آئین نامه انواع متعددی برای آن مشخص کرده است و جز از فردی مجرب در این حوزه بر نمی آید
ادامه خواندنیکی از پرسش های اساسی عامه مردم برای واردات خودرو کارکرده مطابق ماده 11 آئین نامه، آن است که متقاضی ملزم به اخذ کارت بازرگانی است یا خیر؟ در پاسخ ب
ادامه خواندن